Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (3.80 secunde)
Presedintele Basescu este insotit la Ramallah de ministrul de Externe, Cristian Diaconescu. ... Cu prilejul deplasarii la Ramallah, Traian Basescu si Cristian Diaconescu se intalnesc cu reprezentantii comunitatii romanesti din Teritoriile Palestiniene.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu (foto) efectueaza de miercuri pana vineri o vizita oficiala in Turcia, unde se va intalni cu omologul turc, Ahmet Davutoglu, dar si cu presedintele statului, Abdullah Gül, vizita avand o puternica componenta economica, informeaza MAE.
Pe perioada Scolii de Vara vor sustine discursuri seniorii Dan Radu Rusanu, Daniel Chitoiu, Bogdan Olteanu, Cristian Busoi, Cristian Adomnitei, Mircea Diaconu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Parvulescu, Calin Popescu Tariceanu, Romeo Stavarache, presedintele Tinerilor Liberali Europeni, Aloys Rigaut, si nu in ultimul rand, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Ministrul de externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, intreprinde de luni o vizita de patru zile in China, tara cu care Romania isi doreste incheierea unor parteneriate puternice pe plan economic si reducerea deficitului comercial.
"Nu Crin Antonescu, nu Mircea Geoana ar putea fi un Obama pentru Romania, ci Klaus Johannis", este de parere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. ... Daca PSD insista in continuare pe un premier propriu sau incepea negocierile cu PNL, situatia nu ar fi dus nicaieri, considera Cristian Tudor Popescu.
Astfel, in data de 2 noiembrie 2004, cu aproximativ 3 saptamani inaintea zilei alegerilor, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, atragea atentia, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile care urmau sa aiba loc se va inregistra o frauda electorala de peste 3%.
Incidentele de la Timisoara au fost organizate, cel mai probabil, de echipa de campanie a lui Traian Basescu in scopul de a relativiza demersul rivalilor politici ai sefului statului, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Odata cu iesirea lui Cristian Preda, deputati au inceput sa ridice glasul in fata conducerii PD-L. ... Masa critica in randul deputatilor PD-L a fost impulsionata si de declaratile lui Cristian Preda care, a atacat marti, pe blogul personal candidatura sustinuta de PD-L a lui Honorius Priogoana.
Cristian Diaconescu a decis sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, in urma discutiilor purtate cu liderii mai multor organizatii PSD din tara.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
In viziunea sa, o astfel de echipa s-ar putea constitui in jurul lui Adrian Nastase, Cristian Diaconescu si Victor Ponta. ... Dintr-o astfel de echipa nu trebuie sa lipseasca Adrian Nastase, Cristian Diaconescu si Victor Ponta", a declarat Titus Corlatean.
Infiintarea functiei a fost adusa in discutie dupa ce s-a aflat, pe surse, ca Mircea Geoana i-a oferit din nou lui Cristian Diaconescu calitatea de numar 2 in partid in echipa sa.
'Decizia neasteptata a lui Cristian Diaconescu de a abandona cursa in favoarea lui Mircea Geoana ar putea fi o mana de ajutor intinsa lui Mircea Geoana de catre Traian Basescu, intr-un moment in care acesta parea bagat in corzi de catre adversarii sai.
'In cadrul emisiunii Q&A", la Antena 3, jurnalista Floriana Jucan a declarat ca Cristian Diaconescu ar fi fost fortat sa-si retraga candidatura la sefia PSD.
Retragere misterioasa a lui Cristian DiaconescuInainte cu doar cateva minute de inceperea votului pentru conducerea PSD, Cristian Diaconescu a mers la tribuna si a anuntat ca se retrage din cursa si ca-l va sprijini pe Mircea Geoana.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Cristian Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Imi pare rau pentru decizia luata de Cristian Diaconescu.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Cristian Parvulescu:
Ministrul de externe, Teodor Baconschi a declarat luni intr-o emisiune Hotnews.ro- RFI ca fostul PSD-ist Cristian Diaconescu nu va fi numit ambasador. ... Cristian Diaconescu nu este pe lista", a mentionat Baconschi.
google-analytics.com